Nyt se matka vasta varsinaisesti alkaa. Aamulla nousu aivan liian aikaisin (klo 8). Eihän opiskelija ole tottunut heräämään aikaisin vaan vasta puolelta päivin. Eväät on valmiiksi tehty. Mies tarvitsee kunnon evästä selviytyäkseen ihmeellisestä maailmasta niin päätin sitten tehdä lihapiirakoita kunnon täytteillä ja kastikkeilla. Jos jatkossa syödään vain nuudelia ja riisiä niin syyään suomen puolella sitten kunnolla lihaa ja rasvaa varastoon (niin kuin sitä jo nyt ei olisi).

Matka Seinäjoelle taittui nopsaa Hondalla ja aikaa on riittämiin, mikäli valtion rautatiet päättää lopettaa yhteistyösopimuksensa on aikaa mennä vaikka taksilla lentokentälle. Mia olisi varmaan tullut Helsinkiin asti jos olisi oikein nätisti pyytänyt. 

Viimeiset hyvästit jätettyä Mialle huomasin että eikös se meidän Turkka ole tulossa samaan junaan. No otetaan mies mukaan matkaan ja vaihdetaan kuulumiset. Matka taittuu todella nopeaan kertoen Ylivieskan kiinalaisten toilailuista ja arvuutellen onko viereinen heppu koiransa kanssa mies vai nainen? Päätellen karvaisista ranteista ja möreästä äänestä päädyimme mieheen. En tosin kehdannut kysästä henkilöltä itseltään.

(kuvassa kyseinen ihmetys)

Seuraavana vuorossa on palloilua Helsingissä ja suunnistamista lentokentälle.